20 Ağustos 2010 Cuma

Fenerbahçe Futbol takımı 11 Kişiden ibaret



Fenerbahçenin şuan tek sorunu kadro derinliğinin olmaması. Paok maçına 5 önemli eksikle başlayan Fenerbahçenin normal şartlarda yedek kalacak futbolcularının ne kadar yetersiz oldugu görüldü. Ne kadar riskli de olsa Bilica İlhan Ekerden 3 gömlek üstün. Keza Selçuk Emre ile karşılaştırılamaz bile. Sol ve saş kanatlardaki Caner ve Mehmet Topuz Stoch ve Dia ya göre oldukça geride. (Mehmet Topuz verilen bonservis bedeline (15milyon Dolar) göre değerlendirilirse oynadığı futbol felaket.) Yeni takıma katılmış olmasına rağmen Niang bu takımın değişmez 11 elemanı olacaktır.

İşte bu eksiklerin fazlalığı nedeni ile bambaşka bir Fenerbahçe izledik dün akşam. Eksikler 1 yada 2 olsaydı bu kadar sırıtmazdı diye düşünüyorum. Fakat takımın neredeyse yarısı farklı olunca ister istemez etkileniyor hem diğer futbolcular hemde sistem. Paok maçını Antalya maçından ayıran iki fark 5 eksik ve seyirci baskısı.

Tahminim Fenerbahçe 26 Agustosda Şükrü Saraçoğlunda çok üstün bir futbol oynayacaktır. Çunku Paok takımının futbolcuları değil taraftarı mükemmel. Bununla beraber skorun ve kimin tur atlayacağı belli olmaz. Gönlümüz tabiki Fenerbahçeden yana. Bu nedenle Fenerbahçeye %51 şans veriyorum. Umarım Mustara Denizli kuralı geçerli olur.

Son olarak Fenerbahçe taraftarından bahsedelim. Adeta 26 Agustosda yapacakları şovun provasını yaptılar ve tıpkı şampiyonluğun kaçtığı maçtaki gibi yaktılar Paok tribünlerini. Bence bunlar sahalarımızda görmek istediğimiz hareketler. Tabiki sıkıntı olmaması kaydıyla. Çünkü futbolun ateşlisi güzeldir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder